Moods X Winnaar beste stand Design District 2021

It's a wrap! In de Van Nelle Fabriek in Rotterdam was het begin November weer een top sfeertje! We hebben genoten van de interesse in onze producten en van alle positieve reacties. We nemen je graag nog even mee door onze highlights van de beurs.


De nieuwe serie SPLIT geeft vorm aan nieuwe ontwerp-elementen en ideeën. Ze zijn verkrijgbaar in 9 kleuren met een matte of glanzende finish. De tijdloze VENICE VILLA, een levendige terrazzolook tegel die in de stand de vloer sierde is naast de witte variant ook verkrijgbaar in diverse kleuren, texturen en maten.

De populaire Micro series JOINT, MIRCOTILES en FAMILIAR zijn onderling te combineren, verkrijgbaar in de 13 micro kleuren en geschikt voor zowel wand als vloer. De pilaren waren betegeld met de nieuwe KIT KAT collectie en de Spaanse handgemaakte MANRIQUE. Tenslotte sierde de kleurrijke GAMY de balken.
Moods biedt naast tegels en mozaïeken ook een verscheidenheid aan platen met bijzonder realistische dessins en rijke finishes. De getoonde platen op onze stand zoals XT MARMER, ONICE en de KOS LIGHT zijn een kleine greep uit de uitgebreide platen collectie van Moods. 

Spit blokken
Microtiles

MOODS LAB - Om je te inspireren met de mogelijkheden voor Custom Made oplossingen exposeerde we diverse modellen afkomstig uit onze eigen fabriek in Italië. Vanuit ons Moods Lab ontwikkelen we maatwerk voor exclusieve projecten want als we niet kunnen vinden wat je zoekt ontwikkelen we de materialen gewoon zelf. 

MEER LEZEN

Moods ontving de prijs voor de beste stand van Design District.
Juryrapport: “De keramiekspecialisten van Moods willen (interieur)architecten informeren en inspireren. De prachtig vormgegeven expositie deed precies dat en trok daarom direct de aandacht van de jury. Kleuren en vormen waren perfect op elkaar afgestemd, zodat een aantrekkelijk en vooral inspirerend geheel ontstond.”

Wil je meer weten over Moods en hoe wij jou persoonlijk kunnen helpen met de zoektocht naar de mooiste keramische materialen? Maak dan direct een afspraak door te mailen of te bellen met onze Keramiek Specialist Eva.

+31 (0) 6 27 23 78 37
eva@moods-concepts.nl