Over ons

Wij geloven in concepten die positieve impact creëren. Omgevingen waarbij elk detail klopt.

Moods

Moods, in 2020 gelanceerd door Kogros, bestaat uit een creatief team van sfeermakers, ontwerpers, materiaalonderzoekers en productspecialisten. Dit hechte team van specialisten heeft het hart liggen bij keramiek. Zo zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de keramiekindustrie en werken we als vertrouwde adviseurs aan diverse projecten. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze unieke aanpak.

Inspireren vs inspiratie opdoen 

Met Moods willen we onze klanten graag inspireren en ondersteunen in hun zoektocht naar de mooiste materialen. Zo kunnen zij hun ideeën en concepten tot leven laten komen met de meest innovatieve en opwindende wand- en vloeroppervlakken. Hiervoor selecteren we dagelijks de mooiste tegels, platen en mozaïeken van over de hele wereld. Deze materialen kun je in onze creatieve speel- en werkplaats voelen, bekijken of direct er zelf mee aan de slag gaan om bijvoorbeeld je eigen Moodbox samen te stellen. Heb je zelf weinig tijd? Ontdek dan de Moodboxen die wij hebben samengesteld met verrassende combinaties van materialen, structuren en kleuren of vraag advies aan onze sfeermakers die onze collecties door en door kennen. Je kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk materiaaladvies, projectbegeleiding of een nieuwe boost aan inspiratie. Door bepaalde tegels samen te voegen, worden looks gecreëerd die we Moods noemen. Deze hebben allemaal hun eigen sfeer. Ook stellen we Moodboxen samen waarin tegels worden gecombineerd met andere stoffen. Zo ontstaan verrassende (kleur)combinaties die kunnen inspireren.


Soft Nudes
Gorgeous Glam

De Moods-collectie: hoogwaardig en innovatief 

De keramische vloer- en wandtegels, platen en mozaïeken uit onze collectie zijn ontstaan vanuit de nieuwste technologie die industriële en ambachtelijke technieken combineert. Onze collectie is dan ook continu in beweging en zorgvuldig opgebouwd met hoogwaardige beproefde favorieten en onze nieuwste ontdekkingen. Het team van Moods deelt een passie voor interieur design en onderscheidende, innovatieve materialen. Daarom reizen we dan ook graag de hele wereld over en bezoeken we beurzen en producenten om deze vernieuwende materialen voor jouw project te kunnen vinden. Vinden we niet waar we naar zoeken? Dan ontwikkelen we de materialen gewoon zelf.


Custom Design: jouw behoeften staan voorop

Moods is er vanaf de start van jouw project bij. We zijn er continu voor jou als gesprekspartner en adviseur, waardoor we altijd kunnen anticiperen op jouw wensen en behoeften. Dit vinden we heel belangrijk. Door deze aandacht voor de behoeften van al onze klanten, eindgebruikers, verwerkers, retailers en leveranciers, hebben we een unieke positie verkregen binnen de keramische wereld. Op Moods kun je dus vertrouwen: we zorgen er altijd voor dat je concepten tot het gewenste eindresultaat worden gebracht. Daarnaast geloven we bij Moods ook in maatwerk: heb je een heel specifiek idee? Dan gaan we direct aan de slag in onze Product Studio om speciaal voor jou een unieke aanvraag te ontwikkelen.

Ben je nieuwsgierig naar welke producten zich het beste lenen voor jouw ideeën en (toekomstige) projecten? Of wil je eerst geïnspireerd worden over welke materialen feilloos passen bij hotels en restaurants, openbare gebouwen, onderwijs, sport en recreatie, winkels, kantoren en high end residentieprojecten? We denken graag met je mee!

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services