Over ons

Wij geloven in concepten die positieve impact creëren. Omgevingen waarbij elk detail klopt.

Moods

Moods, in 2020 gelanceerd door Kogros, bestaat uit een creatief team van sfeermakers, ontwerpers, materiaalonderzoekers en productspecialisten. Dit hechte team van specialisten heeft het hart liggen bij keramiek. Zo zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de keramiekindustrie en werken we als vertrouwde adviseurs aan diverse projecten. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze unieke aanpak.

Inspireren vs inspiratie opdoen 

Bij Moods streven we ernaar onze klanten te inspireren en te ondersteunen in hun zoektocht naar de meest prachtige materialen. Ons doel is om hen in staat te stellen hun ideeën en concepten tot leven te brengen met innovatieve en opwindende wand- en vloeroppervlakken. In dit creatieve proces vervullen we zowel de rol van inspirator als bron van inspiratie.

Wij zijn de inspirators door dagelijks zorgvuldig de mooiste tegels, platen en mozaïeken te selecteren. Onze creatieve speel- en werkplaats is een ruimte waar deze materialen tastbaar worden, waar je ze kunt voelen, bekijken en zelfs direct mee aan de slag kunt gaan.

Maar dat is niet alles - wist je dat wij ook een B2B-service hebben? Speciaal voor professionals en bedrijven hebben we een platform waar je al onze producten kunt ontdekken, de voorraad kunt checken en zelfs samples kunt bestellen.

Bij Moods geloven we in de wisselwerking tussen inspireren en inspiratie opdoen. Of je nu bij ons komt voor persoonlijk materiaaladvies, projectbegeleiding of gewoon een nieuwe dosis inspiratie, wij zijn er om zowel bron als facilitator van creativiteit te zijn. Samen kunnen we jouw ideeën tot leven brengen en een ruimte creëren die niet alleen mooi is, maar ook jouw unieke stijl weerspiegelt. Ontdek de mogelijkheden van onze B2B-service en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw meest innovatieve en opwindende projecten.


Urban modernism
Natural Luxury

De Moods-collectie: hoogwaardig en innovatief 

De keramische vloer- en wandtegels, platen en mozaïeken uit onze collectie zijn ontstaan vanuit de nieuwste technologie die industriële en ambachtelijke technieken combineert. Onze collectie is dan ook continu in beweging en zorgvuldig opgebouwd met hoogwaardige beproefde favorieten en onze nieuwste ontdekkingen. Het team van Moods deelt een passie voor interieur design en onderscheidende, innovatieve materialen. 


Custom Design: jouw behoeften staan voorop

Moods is er vanaf de start van jouw project bij. We zijn er continu voor jou als gesprekspartner en adviseur, waardoor we altijd kunnen anticiperen op jouw wensen en behoeften. Dit vinden we heel belangrijk. Door deze aandacht voor de behoeften van al onze klanten, eindgebruikers, verwerkers, retailers en leveranciers, hebben we een unieke positie verkregen binnen de keramische wereld. Op Moods kun je dus vertrouwen: we zorgen er altijd voor dat je concepten tot het gewenste eindresultaat worden gebracht. Daarnaast geloven we bij Moods ook in maatwerk: heb je een heel specifiek idee? Dan gaan we direct aan de slag in onze Product Studio om speciaal voor jou een unieke aanvraag te ontwikkelen.

Ben je nieuwsgierig naar welke producten zich het beste lenen voor jouw ideeën en (toekomstige) projecten? Of wil je eerst geïnspireerd worden over welke materialen feilloos passen bij hotels en restaurants, openbare gebouwen, onderwijs, sport en recreatie, winkels, kantoren en high end residentieprojecten? We denken graag met je mee!

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services