Services

Moods helpt je niet alleen bij jouw zoektocht naar de mooiste keramische vlakken, we inspireren je ook graag en denken continu met je mee. Op deze pagina vind je een overzicht van onze uitgebreide services.

Kleurmonsters of hele samples bestellen?
  • Het aanvragen van kleurmonsters kan via deze website. Als een kleurmonster beschikbaar is, zie je dat aan het winkelwagenicoontje. We zorgen ervoor dat de kleurmonsters binnen twee werkdagen kosteloos bij je worden bezorgd. Je kan één kleurmonster per product bestellen.
  • Is er geen kleurstaal beschikbaar maar heb je wel interesse in dit product? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Neem contact met ons op
  • Wil je hele tegels aanvragen? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op
Op zoek naar de allermooiste tegels voor jouw project?

Onze collectie is continu in beweging: dagelijks updaten onze tegelspecialisten de collectie, in samenwerking met onze materiaalstylistes en ons eigen architectenpanel. We denken in sferen die wij ‘Moods’ noemen en zoeken naar keramische vlakken die hierbij passen. Deze voegen we samen in Moodboxen of presenteren wij op inspirerende wijze in onze showroom.

Weet je al wat je zoekt, maar nog niet welke tegel daarbij past?

Heb je al een sfeer of concept ontwikkeld? Ook dan helpen we je graag verder aan de juiste tegels. Neem snel contact met ons op, dan denken we met je mee.

Geen geldig bestandsformaat
Meer informatie over een product?

Heb je een specifieke vraag over een product en de specifieke toepassingsmogelijkheden? Wil je een specifieke tegel bekijken in onze showroom? Of zoek je naar meer prijsinformatie? Schroom dan niet en neem contact op met onze tegelspecialisten.

Bel onze tegelspecialisten op werkdagen tussen 08:00 – 17:00
(0186 74 58 30)
Vragenforum

Alle veelgestelde vragen over onze producten, services en overige onderwerpen vind je in de veelgestelde vragen.

Naar de veelgestelde vragen

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services