FAQ

Kunnen jullie ook bij mij (op kantoor) langs komen?

Wil je meer weten over Moods en wil je dat we bij jou langs komen? Dat kan! Maak een afspraak met onze klantenservice door te bellen naar 0186 74 58 30 (op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00) of stuur een e-mail naar info@moods-concepts.nl.

Van welke merken zijn de tegels?

Alle tegels die je op onze website vindt zijn van het merk Moods. Ook alle tegels die in Moodboxen zijn verwerkt zijn van ons eigen merk.

Kan ik de showroom bezoeken?

Natuurlijk! Maak een afspraak via 0186 74 58 30 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00) of stuur een e-mail naar info@moods-concepts.nl. Zo kun je zelf de mooiste Moods creëren met tegels en stoffen!

Wat is de prijs van een monstertegel?

Wanneer een monsterstukje beschikbaar is van een tegel, kun je deze gratis bestellen. Wanneer dit monsterstukje slechts een deel is van een grote tegel, kun je ook een monstertegel aanvragen. Dit doe je door contact op te nemen met onze klantenservice (0186-745 830). De prijs hiervoor verschilt per tegel. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte of de manier van produceren.

Kan ik meerdere monsters ontvangen van dezelfde tegel?

Om iedereen gelijke kansen te geven, geldt een maximum van 1 monsterstukje per bestelling. Wanneer je er meer nodig hebt, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je klant, neem dan even contact op met onze klantenservice op 0186 74 58 30 (maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00).

Waarom zou ik kiezen voor Moods?

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie en kwaliteit, ben je bij Moods aan het juiste adres. Vind een specifiek product door gebruik te maken van het productfilter bij 'Producten' of laat je verrassen door de tegels die we bij 'Inspiratie' hebben gecategoriseerd in verschillende Moods. Zelf langs komen om eindeloos te combineren met fysieke tegels en stoffen kan ook. Onze tegelexperts kunnen je altijd helpen bij het vinden van het juiste product voor jouw project!

Werkt Moods met vaste leveranciers?

Moods staat voor kwaliteit. Alle producten die we selecteren, moeten voldoen aan kwaliteitseisen. Daarom selecteren we onze leveranciers met zorg en wanneer we op zoek zijn naar een specifiek product voor jouw product, zullen we daarbij altijd in ons netwerk zoeken naar de meest geschikte leverancier.

Hoe kan ik met jullie samenwerken?

Moods is ontstaan vanuit onze wens om (interieur)architecten te helpen en inspireren in hun zoektocht naar het juiste product voor een project. Wij ondersteunen je hier graag bij. Gebruik hiervoor deze website, kom langs in onze showroom of nodig ons uit om bij jou langs te komen. Alles is mogelijk!

Ik wil meerdere Moodboxen / stylen ontvangen, kan dit?

Je kunt één Moodbox per style bestellen. Zoek je een andere style Moodbox? Kom deze dan zelf samenstellen in onze showroom of bel onze tegelspecialisten met jouw idee, dan creëren wij een Moodbox speciaal voor jou! (0186 74 58 30)

Leveren jullie ook naar het buitenland?

Vooralsnog levert Moods alleen in Nederland. Voor speciale verzoeken kunnen we echter altijd maatwerkopties bekijken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0186 74 58 30 (maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00) of info@moods-concepts.nl.

Hebben jullie nog meer tegelproducten dan ik hier op Moods zie?

Op dit platform maken we telkens opnieuw keuzes in ons assortiment om te voorkomen dat het een ondoorkomenlijke massa wordt. Ben je echter op zoek naar een specifiek product en kun je deze online niet vinden? Dan kunnen we er ongetwijfeld wel aan komen! Laat ons weten wat je precies zoekt via onze klantenservice op 0186 74 58 30 of info@moods-concepts.nl. We helpen je graag!

Waarom zitten er ook andere producten dan tegels in de Moodboxen?

Het geheel is een som der delen. Elk project en ruimte is anders en daar wil je alleen de meest geschikte materialen voor gebruiken. In een Moodbox vind je daarom verschillende stalen tegels, gecombineerd met andere materialen in een nieuwe sfeer. De volledige sfeer in een compacte weergave dus, waar je vervolgens zelf mee kunt spelen en variëren.

Hoe kan ik grotere hoeveelheden bestellen als ik een mooi product heb gevonden?

Dit kan door zakelijke klant te worden bij Moods. Maak hiervoor een account aan door je gegevens in te vullen door rechtsboven op het account icoontje te klikken.

Ik ben een retailklant, mag ik ook Moodboxen bestellen?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, hebben we wat meer informatie nodig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op 0186 74 58 30 (maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00) of mail naar info@moods-concepts.nl.

Hoe zorgen jullie dat Moods up to date blijft?

Het Moods-team bestaat uit verschillende specialisten met een passie voor tegels en interieur. Door ons te verdiepen in de wensen van de markt en innovaties op het gebied van tegelproducties, kunnen we continue producten aanbieden volgens de laatste trends en vervaardigd met de nieuwste technieken.

Wat wordt bedoeld met de V-waarde van een tegel?

De V-waarde geeft de kleurvariatie tussen tegels in één doos aan. V1 = Uniform: alle tegels hebben dezelfde kleur. V2 = Lichte variatie: duidelijke verschillen in textuur of patroon met gelijke kleuren. V3 = Matige variatie: de kleur van een enkele tegel is soortgelijk aan de andere, maar de hoeveelheid kleur op elke tegel verschilt aanzienlijk. V4 = Grote variatie: een enkele tegel kan een totaal andere kleur hebben dan de andere tegels. Elk eindresultaat is uniek.

Wat betekent de R-waarde van een tegel?

De R-waarde staat voor de antislipwaarde van een vloertegel. R9 = Lage antislipwaarde; bijv. geschikt voor droge ruimtes. R10 = Normale antislipwaarde; bijv. geschikt voor openbare ruimtes. R11 = Verhoogde antislipwaarde; bijv. geschikt voor grootkeukens en verswinkels. R12 = Hoge antislipwaarde; bijv. geschikt voor grootkeukens en natte ruimtes. R13 = Zeer hoge antislipwaarde; bijv. geschikt voor zeer natte en vettige ruimtes.

Wat is het verschil tussen gerectificeerde en ongerectificeerde tegels?

Rectificatie zegt of de randen van een tegel recht aflopen of niet. Bij niet gerectificeerde tegels lopen de randen niet recht, waardoor je meer voegruimte nodig hebt tussen de tegels.