Moods wint Design District Award Exceptioneel

Design District Awards - Van Nelle Fabriek in Rotterdam


Design District, het vakevenement voor de interieurbranche keert in 2018 weer terug naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Design District 2018 is te bezoeken van 6 tot en met 8 juni. Als bezoekers kun je lezingen bijwonen, tours volgen en je vindt er exposities van design academies en jonge ontwerpers. Behalve de grote namen, zijn er ook beginnende en/of zelf-producerende ontwerpers en ondernemingen te vinden.


Moods wint award exceptioneel
Abet Laminati

Op vrijdagochtend tijdens het deelnemersontbijt werden door de jury de Design District Awards uitgereikt. In de categorie ‘product’ werd de 3e prijs uitgereikt aan de stoel van SV Collection en de 2e prijs ging naar CooLoo met hun zero waste coating. De 1e prijs was voor de Cast van Cowerk; een echt circulair flexibel meubelsysteem gemaakt met minimale handelingen en toevoegingen.
Daarnaast werd er nog een prijs uitgereikt voor beste stand. Deze ging naar de stand van Abet Laminati, waarin geen product te zien was, maar gekozen is voor alleen een merkbeleving. De prijs voor beste bedrijf ging naar Label Breed en de prijs ‘exceptioneel’ ging naar Moods.