Design District 2021

Je zoektocht naar de mooiste keramische materialen begint bij Moods in stand V65!


Het team van Moods heeft een passie voor interieur, design en bijzondere materialen. We reizen dan ook graag de wereld rond, om beurzen en producenten te bezoeken en vernieuwende materialen te vinden. Onze keramiekcollectie wordt gekenmerkt door zowel innovatieve technologieën als ambachtelijke technieken. En wordt continu aangevuld met onderscheidende producten om jouw creatieve brein te verrassen. Tijdens Design District delen we graag onze nieuwste ontdekkingen én onze beproefde favorieten.

Nieuwsgierig naar onze nieuwste aanwinsten op keramiekgebied? Of ben je op zoek naar inspiratie en informatie over welke materialen feilloos passen bij jouw project? We nodigen je graag uit voor een kennismaking met onze collectie in onze stand.

3 / 4 / 5 NOVEMBER 2021
VAN NELLE FABRIEK ROTTERDAM
STAND V65


FREE TICKET

Moods serie Microtiles
Moods serie Elysian

Spoiler alert! Een kleine sneak peek van onze Microtiles. Want deze tegelserie biedt eindeloos veel mogelijkheden. Alle collecties zijn gebaseerd op 13 basiskleuren en onderscheiden zich doordat schoonheid samenkomt met comfort en gebruikersgemak. De uiteenlopende range van vormen en maten maakt de Microtiles ideaal om onderling te combineren, of met andere series zoals de Joint en Familiar (ook gebaseerd op dit kleurenpalet). De verschillende vormen, patronen en finishes sluiten naadloos op elkaar aan.

Naast tegels en mozaïeken bieden wij ook een verscheidenheid aan platen met bijzonder realistische dessins en rijke finishes. Onze nieuwste aanwinst – die ook op Design District te bewonderen zal zijn – is de Elysian met een travertin-dessin.