Welkom bij Moods!

Moods wil jou als (interieur)architect graag inspireren en ondersteunen in de zoektocht naar de mooiste keramische materialen. Zo kun jij jouw ideeën en concepten tot leven laten komen met de meest innovatieve en opwindende wand- en vloeroppervlakken. Hiervoor selecteren we dagelijks de mooiste tegels, platen en mozaïeken van over de hele wereld, die je kunt vinden op deze website of op onze locatie. Wij geloven in concepten die positieve impact creëren. Omgevingen waarbij elk detail klopt.

Wat kun je bij Moods verwachten? 

Met Moods willen we ervoor zorgen dat jij dié producten vindt die perfect passen bij het plaatje in jouw hoofd. Dit kan door de productfilter te gebruiken en daarmee gericht te zoeken naar kleuren, afmetingen of look, maar je kunt ook een kijkje nemen op onze inspiratiepagina, waarbij we producten hebben gebundeld in sferen, de Moods. Heb je zelf weinig tijd? Ontdek dan de Moodboxen die wij hebben samengesteld met verrassende combinaties van materialen, structuren en kleuren. 

Wij staan voor je klaar!

Het Moods team bestaat uit sfeermakers, ontwerpers, materiaalonderzoekers en productspecialisten. Dit hechte team van specialisten heeft het hart liggen bij keramiek. Zo zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de keramiekindustrie en werken we als vertrouwde adviseurs aan diverse projecten. Je kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk materiaaladvies, projectbegeleiding of een nieuwe boost aan inspiratie.


Welkom bij Moods
Breng je concept tot leven met Moods!

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Heb je een heel specifiek idee? Laat het ons weten en we gaan direct aan het werk in onze Product Studio om speciaal voor jou een unieke aanvraag te ontwikkelen. Ga je liever zelf aan de slag? Vertel ons je wensen en we helpen je graag!