Ontdek Mutina met Moods op Design District 2024

We zijn verheugd je uit te nodigen om één van onze geliefde merken, Mutina, tijdens Design District 2024 in de Van Nelle fabriek te komen ontdekken. Onze keramiekconsultant Michel zal aanwezig zijn op 30 mei bij stand V57 om je mee te nemen door twee geweldige nieuwe collecties: Osso & Bottone en Adagio van Ronan Bouroullec.


Andere befaamde collecties van Mutina, in samenwerking met ontwerpers zoals Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka, Barber & Osgerby en Nathalie du Pasquier zullen ook worden getoond.

De twee nieuwe series zijn ontstaan door te experimenteren, een benadering die altijd ten grondslag heeft gelegen aan de werkwijze van beide samenwerkingspartners.


Om 50% korting te krijgen op je toegangsticket, stuur je een mailtje met ''YES'' naar marketing@moods-concepts.nl 

Adagio
Osso & Bottone

Adagio

De naam verwijst naar het tempo en ritme, wat perfect het gevoel van de 3D-tegel beschrijft. Die, wanneer toegepast, als muursculptuur doet denken aan een wandtapijt waarin de twee stromen naadloos met elkaar verweven zijn. 

Osso & Bottone

De eerste collectie die specifiek bestemd is voor buitengebruik. Bij het bekijken van slechts één tegel straalt het eenvoud uit, een lichte vormgeving van de ene tegel en de andere met uitgestoten halve cirkels. Pas wanneer de tegels zijn aangebracht en het voegsel is gekozen, komt het karakter van de tegels echt tot uiting. 30 MEI 2024

VAN NELLE FABRIEK ROTTERDAM

 

VAN NELLEWEG 1

3044 BC ROTTERDAM

 

STAND V57