Urban Nature

€150

Urban Nature zoekt het in de tropische natuursferen. De Mood zit bomvol groen, in allerlei verschillende tinten en verzadigingen. De sfeer combineert klassieke en moderne elementen met elkaar. Door het groene koper en bonte terrazzo komt de sfeer tot leven, waardoor hij nooit gaat vervelen. Dit in combinatie met prachtige houtsoorten en industrieel glas. Urban Nature brengt ons terug naar de natuur, maar dan in een modern jasje.

Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services