Soft Nudes

€150

Keep it classy: Soft Nudes bestaat uit een vloeibaar samenspel van nude tinten, zachte lijnen en ronde vormen. Met een monochroom kleurenpalet van warme neutralen zoals nude en blush roze in combinatie met stonewashed linnen, havermout, katoen en wol. In deze sfeer ontstaat er een natuurlijk lichtspel van mat en glans in verschillende texturen en silhouetten. De mood heeft een dynamische gelaagdheid in toon-op-toon kleuren, waardoor het helemaal in balans is. Met Soft Nudes ga je voor ingetogen, zacht en toch krachtig door het gebruik van subtiele accenten.

Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.


Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services