New Neutrals

€150

Materialen en kleuren kunnen ook goed dienen als begeleider van een ruimte, in plaats van dat zij schreeuwen om de aandacht. In de Mood New Neutrals vind je dit terug. Met monolitische vormen, rijke afwerkingen en een verfrissend likje kleur (zoals ijspasteltinten van blauw, perzik, pepermunt, salie en satijnroze) wordt de stijl verjongd. De sfeer bestaat uit een perfecte combinatie waarin de kleuren niet afleiden, en de pure materialen de liefde benadrukken waarmee ze zijn gemaakt. Deze Mood is gevuld met krachtige materialen zoals beton, keramiek, gesteente, marmer en krion. Dit al binnen een rustgevend palet van neutrale kleuren. New Neutrals nodigt uit tot aanraken en prikkelt je zintuigen door de fijne tactiliteit.

Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services