Natural Authentic

€150

Met Natural Authentic keren we terug naar de aarde. In deze Mood staan aardse kleuren zoals terracotta, donkergroen en beige, in combinatie met uitspringende accenten van metallic zilver en diepzwart, centraal. Een storytelling mix van verschillende materialen zoals keramiek, steen, metaal, hout en verzachtende materialen zoals fluweel en wol. Een warme en rustgevende sfeer van modern en vintage, rauw en verfijnd en mannelijk en vrouwelijk. Door de toevoeging van accenten in de ruimte waarbij authentieke en rauwe materialen centraal staan, heeft de sfeer een tijdloos karakter en blijft hij altijd on trend.


Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services