Magic Wonder

€150

Magic Wonder is het durfal broertje van de moodboxen. Hij speelt graag in op je fantasie en laat je materialen ontdekken waar je zintuigen van gaan prikkelen. Verwacht optische illusies, graderende kleuren, iriserend glas en contrastrijke materialen gecombineerd met gedurfde kunstzinnige elementen. Een fantasierijke omgeving waar ongebruikelijke materialen gecombineerd worden met speelse elementen en een vleugje neon. Alles voor die magic touch.


Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services