Gorgeous Glam

€150

Moodbox Gorgeous Glam brengt een flinke dosis glamour aan de oppervlakte. In deze sfeer vinden we alles wat luxe uitstraalt. Zwart, goud, taupe en gebroken wit worden uitmuntend gecombineerd waardoor een boutique-achtige sfeer ontstaat. De sfeer is krachtig door de combinatie van feilloze kleuren en tijdloze materialen als velvet, porselein en glas. De Mood zorgt ervoor dat de ruimte direct naar een hoger level getild wordt en in elk soort licht een chique sfeer tentoonstelt.

Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services