Exotic Cocktail

€150

In Exotic Cocktail wordt een nieuwe eclectische identiteit weerspiegelt. Dit door middel van een fusion-mix van culturen en stijlen van over de hele wereld. Een kleurrijke sfeer waarin je wordt omringt door opvallende exotische tinten, patronen en natuurlijke materialen. In deze sfeer komen allerlei verschillende invloeden samen. Rijke kleuren zorgen samen met verfijnde materialen (keramiek, mozaïek, glanzend steen, rotan en goud) voor het compleet tot leven komen van de ruimte.

Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services