Bold Optimism

€150

Op zoek naar een speelse mix van vrolijke vormen, gedurfde esthetiek en opvallende combinaties? Dan wil je voor Bold Optimism gaan. Het avant-garde kleurenpalet maakt een verfijnd contrast met een minimalistische achtergrond. Kleine accenten van goud, bruin, leer en metallic maken de sfeer tot een geheel. Een heldere optimistische kijk op de wereld door verrassende bogen, grafische elementen en sterke kleuren.


Dit zit er in deze Moodbox

Benieuwd welke tegels nog meer bij deze Mood horen? Kijk dan hier voor meer inspiratie.


Moods – De Keramiekspecialist

Met Moods inspireren we (interieur)architecten binnen de wereld van keramiek. We selecteren dagelijks de mooiste innovatieve tegels, platen en mozaïeken en denken mee met onze klanten. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte vloer-of wandoppervlak voor jouw project.

We laten ons inspireren door de hele wereld over te reizen op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. We vinden het belangrijk goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en producenten. Dit staat dan ook altijd voorop. Onze collectie wordt continu aangevuld met de mooiste tegels, zodat we je kunnen blijven verrassen. Laat je inspireren door Moods!

Bekijk onze services